✓ Regiomarketing ✓ Gastheerschap ✓ Samenwerking

Projectwebsite voor recreatie en toerisme Noordwest-Friesland

Kies de voorkant – magazine 2019

Kies de voorkant – magazine 2019

Voor het nieuwe regiomagazine kiezen we een voorkant (cover). Kiest u mee?
(voor de achtergrond, scrollt u naar beneden)

Cover A

Cover B

Cover C

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STEMMEN KAN TOT 29 NOVEMBER

Coming Soon

 

Achtergrond toeristische bestemming Noordwest-Friesland

Sinds 2017 zetten we de regio op de kaart als ‘het Friesland dat is geïnspireerd door een oude zee’, waar je als bezoeker je kan verdiepen in de cultuur en de ontstaansgeschiedenis van het landschap.

Het Friesland waar mensen een hechte mienskip vormen. Verbonden zijn met de grond van een zeebodem en lyrisch worden van de lucht met zonsondergangen en sterrenstelsels. De streek van Waddenkust, terpen, Elfstedentocht en oprechte streekproducten. Dat kunstenaars trekt en bol staat van cultuur en evenementen.

Het Friesland van bijzondere weidevogels op uitgestrekte groene weilanden, waar dorpen nog verbonden zijn via het water van voormalige zeeslenken. Met het warme gastheerschap in lokale restaurants, herbergen, verblijfsaccomodaties en verassende theetuinen. Het unieke Friesland met sporten als fierljeppen en kaatsen en de heroïsche Elfstedentocht. Het Friesland dat geïnspireerd is door een oude zee.

Zogezegd is het niet meer gepast om beelden over een kansarme regio met weinig initiatief aan te halen. Kortom: de hoogste tijd om dat juk af te doen en misschien wel voorop te lopen in de recreatief-toeristische ontwikkeling. Omdat het onderscheidende aanbod van Noordwest-Friesland goed aansluit bij trends en behoeften in de markt.

Douwe Gerlof Heeringa

1 reactie tot nu toe

Jelle Veenstra Geplaatst op3:21 pm - nov 15, 2018

Een typische foto voor Noordwest Friesland!

Menu