Uitnodiging Foldermarkt Spesjale Edysje

Uitnodiging Foldermarkt Spesjale Edysje

In onze sector maken we met elkaar een prachtige vakantie voor onze gasten. De foldermarkt is daar al jaren het bewijs van: met elkaar vullen we niet alleen onze eigen beleving aan, ook door te leren kennen en bij te praten zijn we nog betere gastheren/vrouwen.

Dit jaar maken we dat nog een stuk groter. En… we zorgen ervoor dat jij niet naar verschillende bijeenkomsten hoeft, maar in één dag een mooie seizoensvoorbereiding krijgt.

Zelf, Samen, Doen
Op 19 maart bezoek je de foldermarkt van Bestemming Noardwest én van RMT NOF, en ontmoet je voorafgaand het hele Friese toeristische netwerk op het Frysk Toerismekongres.

Je haalt folders en zet je eigen organisatie in de Friese schijnwerper. Je haalt en brengt inspiratie en bent ook lekker concreet aan de slag.

Nog meer kennismaken op de markt
Voor iedereen die folders heeft, hebben we plek op de markt. Dat doen we zo dat je zowel bij je eigen materiaal kunt staan als met anderen in gesprek kunt.

Heb jij een nieuw product, activiteit of iets dat je graag live wilt laten zien/beleven? Dat kan een kano- of fietsroute, een VR activiteit of iets anders zijn. Ook daar is enige plek voor. Stuur ons een mailtje en wij kijken of we dat kunnen inpassen.

Tijden
Dinsdag 19 maart 2024
12.00 uur: Folders brengen
12.30 uur: Frysk Toerisme Kongres
17.00 uur: Entree Foldermarkt & warme hap
17.30 uur: Opening Foldermarkt en bijpraatmoment door Bestemming Noardwest
18.15 uur: Start foldermarkt met Noordoost en Noardwest & netwerken
20.30 – 21.00 uur afsluiting

Wanneer je je aanmeld voor de foldermarkt heb je ook de keuze om je ook aan te melden voor het Frysk Toerisme Kongres


Evenementlocatie Nije Leije
Leijester Hegedyk 27b | 9071 XB Oude Leije | Friesland

Stichting Bestemming Noardwest

Geef een reactie

Copyright Bestemming Noardwest