Widget Uitleg

Met de widgets van Oudezee plaats je op je eigen website in een handomdraai een altijd up-to-date evenementenkalender of routeaanbod. Je hoeft deze content dus niet meer zelf bij te  houden en je gasten worden optimaal geïnformeerd en geïnspireerd om er op uit te trekken in Noardwest Fryslân.

 

Beschikbare widgets

Er zijn verschillende soorten standaard widgets beschikbaar:

▪ Evenementen widget

▪ Fietsroutes widget

▪ Wandelroutes widget

▪ Maatwerk widget met bijvoorbeeld de Evenementenkalender of routes van een dorp, stad of specifiek  gebied. Neem hiervoor contact op. Hier zijn echter kosten aan verbonden.

 

Voorbeelden

De onderstaande afbeeldingen tonen een voorbeeld van de informatie die getoond wordt. De widget is volledig responsive en beweegt dus mee met de omvang van je site.

Hoe plaats ik een widget op de website?

De widget kan gemakkelijk via een iframe op je eigen website geplaatst worden. Na je aanvraag  sturen wij je een persoonlijke link die je via dit iframe op jouw website kan plaatsen.

 

Hoe plaats ik het iframe?

Je ontvangt van ons via de e-mail een persoonlijke link. Deze kun je in de content van je website  plakken (sommige websites hebben hier speciale iframe opties voor, bij andere plaats je het in de code). Vaak kan jouw webmaster hier goed bij helpen. Lukt het niet, laat het ons dan even weten!

Het iframe wordt automatisch geüpload aan de hand van alle beschikbare data uit onze toeristische  database en de getoonde informatie is dus altijd up to date!

Vragen

Heb je vragen? Neemt dan contact op met Wietske Boonstra info@bestemmingnoardwest.nl