Distributie Bestemming Noardwest is weer opgestart.

Donderdag 6 mei is de distributie van Bestemming Noardwest weer begonnen. De VVV’s en TIP’s in onze regio hebben de regiogidsen (met inlegvel) , routekaarten en inspiratiekaarten weer ontvangen. Dit betekent dat ondernemers bij de dichtstbijzijnde TIP of VVV deze toeristische materialen kunnen ophalen en aan hun gasten kunnen uitdelen.

Een overzicht van alle TIP en VVV punten vindt u hier

Net als voorgaande jaren wordt er in het voorseizoen één keer per maand een distributieronde gereden. In het hoogseizoen (half juni tot eind augustus) is er twee keer per maand een ronde.

Binnenkort komt er een overzicht op welke data de distributieronde wordt gereden. Alvorens er wordt gereden zal er een mailing uitgaan naar de TIP’s en VVV punten met een inventarisatie lijst waarop de gewenste items aangegeven kunnen worden.

Mocht je als TIP of VVV voldoende voorraad hebben zodat aanvulling tijdens de reguliere ronde niet nodig is, zou u dit dan ook via de mail willen doorgeven? Heeft u aanvullende vragen of wilt u iets extra bestellen, kunt u dit ook via dit info@bestemmingnoardwest.nl melden.