Ynformaasjejûndigitaal nachtregister & toeristenbelasting 2025 gemeente Waadhoeke

Ynformaasjejûndigitaal nachtregister & toeristenbelasting 2025 gemeente Waadhoeke

Gemeente Waadhoeke wil per 01-01-2025 een digitaal nachtregistratiesysteem invoeren en toeristenbelasting heffen. Zo willen we financiële ruimte creëren voor het uitvoeren van onze ambities voor recreatie en toerisme.

Op maandag 11 maart organiseren wij een informatiebijeenkomst in de Koornbeurs te Franeker om verder uitleg te geven over dit besluit en wat dit voor jou als logiesverstrekker betekent. Tijdens deze bijeenkomst hoor je meer over het digitaal nachtregistratiesysteem en de invoering van de toeristenbelasting. Uiteraard is er ook ruimte om vragen te stellen.
Datum:           maandag 11 maart 2024 
Locatie:          Theater De Koornbeurs (Noord 2, 8801 KP Franeker) 
Parkeren:      onbetaald parkeren aan Leeuwarderweg of de Hertog van Saxenlaan 
Programma
19:00 uur inloop
19:30 uur start informatieavond, welkom door wethouder Marja van der Meer
19:40 uur beleidsadviseur Recreatie en Toerisme gemeente Waadhoeke over toeristenbelasting 
20:00 uur diverse sprekers waaronder X.com, leverancier van het Digitaal Nachtregistratiesysteem en werkgroep Gastvrij Fryslân – Toeristische Kennis voor de toekomst 
21:00 uur ruimte voor vragen 
Ca. 21:30 uureinde met borrel na afloop 
Vul het formulier in en laat weten of je komt. Om je zo goed mogelijk te kunnen informeren hebben we een aantal vragen aan jou. Met welk reserveringssysteem werk je nu bijvoorbeeld? En mogen we je op de hoogte houden van de ontwikkelingen rond het invoeren van het digitale registratiesysteem en de toeristenbelasting? Via het formulier kun je ook laten weten of je bij de informatieavond bent en met hoeveel personen je komt.  Alvast bedankt voor het invullen! 
Stichting Bestemming Noardwest

Geef een reactie

Copyright Bestemming Noardwest