Foldermarkt 2020 – Geef je op!

Foldermarkt 2020 – Geef je op!

Wees erbij! Ook dit jaar organiseren we weer een foldermarkt. Presenteer je onderneming, je route, je idee…. Tijdens de foldermarkt op maandag 9 maart 2020 in het Fries Landbouwmuseum in Leeuwarden ontmoet je collega-ondernemers en andere betrokkenen in de regio Noordwest-Friesland. Onder het genot van gezellige muziek, een hapje en een drankje is dit dé gelegenheid om je informatie te delen, folders van collega-ondernemers te verzamelen en te netwerken. De foldermarkt vindt dit jaar, net als vorig jaar, plaats in het Fries Landbouwmuseum aan de Felling 6 te Leeuwarden. Meld je aan en ontvang meteen het nieuwe regiomagazine! Deelname is gratis.

Tijd:
19:00 (inloop en klaarzetten)
19:30 – 22:00 uur

Locatie:
Fries Landbouwmuseum
Felling 6 te Leeuwarden

Opgeven:

Fout: Contact formulier niet gevonden.

 

Patricia klomp

Geef een reactie

Copyright Bestemming Noardwest