Geslaagde Foldermarkt Bestemming Noardwest 2020

Geslaagde Foldermarkt Bestemming Noardwest 2020

Op maandag 9 maart vond weer de jaarlijkse foldermarkt plaats in het Fries Landbouwmuseum in Leeuwarden. Ruim 70 ondernemers in de recreatie & toerisme sector wisten de weg te vinden naar de foldermarkt om het toeristisch seizoen 2020 optimaal te starten.

Tijdens de foldermarkt werd het eerste exemplaar van het nieuwe toeristische magazine uitgereikt aan de wethouders van de gemeenten Harlingen, Paul Schoute en Waadhoeke, Caroline de Pee. Het toeristisch magazine Noordwest Friesland is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de partners van regiomarketingorganisatie Stichting Bestemming Noardwest; Uytland, Greidhoeke, Waadhoeke, Harlingen en Leeuwarden. Het magazine is ook dit jaar weer verkrijgbaar bij alle VVV’s, Toeristisch Informatie Punten en toeristisch ondernemers in Noordwest Friesland.  

Toeristisch ondernemers en belangstellenden hebben tijdens de foldermarkt ook weer volop materiaal uitgewisseld, zodat het aanstaande toeristische seizoen goed voorbereid gestart kan worden en bezoekers gastvrij en volledig geïnformeerd de regio Noordwest Friesland kunnen verkennen. Tijdens de foldermarkt werd zichtbaar duidelijk hoeveel er voor recreanten en toeristen te doen is in de regio Noordwest Friesland.

Voor meer informatie over het aanbod in de regio Noordwest Friesland, kijk op www.oudezee.nl. Informatie voor ondernemers is te vinden op www.bestemmingnoardwest.nl.

Wil je de Powerpoint presentatie nog even bekijken? Klik dan op deze knop:

Patricia klomp

Geef een reactie

Copyright Bestemming Noardwest