Hulp voor ondernemers tijdens Corona-crisis

Hulp voor ondernemers tijdens Corona-crisis

Het hele sociale leven in Nederland ligt plat door het Corona virus. Een enorme klap voor veel ondernemers in de R&T sector. Gelukkig zien we ook een helpende hand naar deze ondernemers in deze zware en onzekere tijden.

Update april 2020 – Inmiddels is de zgn. TOGS regeling (de eenmalige uitkering voor getroffen ondernemers) m.i.v. 7 april door het kabinet aangepast en kunnen nu ook R&T ondernemers zoals campings, verhuurders vakantiehuis en overige recreatiebedrijven aanspraak maken op deze regeling. Onder de knop ‘TOGS regeling voor ondernemers’ vind je meer informatie.

Hieronder een overzichtje van de lichtpuntjes die voor jullie beschikbaar zijn. Klik op 1 van de knoppen voor meer informatie:

Ook de gemeenten werken hard om ondernemers zo goed mogelijk te ondersteunen. Hieronder de links naar de informatie per gemeente. Klik op jouw gemeente voor de juiste informatie:

Heb je andere vragen als ondernemer inzake de gevolgen door het Corona virus? De Kamer van Koophandel heeft een speciaal Corona-loket geopend te bereiken via telefoonnummer: 0800-2117 (gratis)


Patricia klomp

Geef een reactie

Copyright Bestemming Noardwest