Vuilniszakkenactie tegen vaarvervuiling

Vuilniszakkenactie tegen vaarvervuiling

“Het vaarseizoen staat bijna weer voor de deur en we kunnen ons weer voorbereiden op een druk seizoen. Vorig jaar heeft iedere bootverhuurder gemerkt dat Covid-19 qua watersport minder nadelige effecten heeft opgeleverd, voor sommigen heeft het juist geleid tot een enorme stormloop op de verhuur van boten. Helaas zorgde die drukte op het water ook voor veel zwerfafval in en om de Friese wateren, wat afbreuk doet op onze prachtige provincie. Daarom heeft Visit Friesland in samenwerking met Recreatieschap Marrekrite en de regiomarketingorganisaties een actie opgezet tegen zwerfafval: ‘Opgeruimd vaart netjes’. Wellicht heeft u het al gezien in de media, hier de link naar het persbericht: https://www.friesland.nl/nl/merkfryslan/nieuws-updates/merk-fryslan-archief/opgeruimd-vaart-netjes. De vuilniszakken worden weggegeven bij een wimpel van Marrekrite. “

Maar omdat we een partij zakken over hebben, is het mogelijk om de zakken weg te geven bij de verhuur van een boot. Wilt u deze actie stimuleren en gratis een partij vuilniszakken bestellen, stuur dan een antwoordmail naar frederika@merkfryslan.nl. We kunnen maximaal 100 stuks per bedrijf weggeven en OP=OP, dus wees er snel bij! Je krijgt een mail ter bevestiging en je kunt ze daarna afhalen bij ons in Leeuwarden.

Graag vermelden:

  • Naam
  • Naam verhuurbedrijf
  • Plaats verhuurbedrijf

Geef een reactie

Copyright Bestemming Noardwest