de Nacht van het Wad-show, ben jij erbij?

de Nacht van het Wad-show, ben jij erbij?

De Nacht van het Wad-show

Maak ook kennis met de donkerte van de Wadden

Speciaal voor de Sterrenkijkdagen én de Dag van de Biodiversiteit organiseren we de Nacht van het Wad-show op zaterdag 20 maart! Ga jij van 20.00 tot 21.15 uur ook mee op een digitale tocht door het Waddengebied? Live vanuit het Wadden Center op de Afsluitdijk laat boswachter Jaap Kloosterhuis je kennismaken met de de flora en fauna. Weet jij wat er ’s nachts allemaal leeft en waarom duisternis zo belangrijk is? Daarna gaan we op pad met sterrenkundestudenten van de Rijksuniversiteit Groningen. Zij laten je de donkere hemel zien vanuit het perspectief van de sterrenkundige.

Programma

  • 20.00 uur: Opening door Sijas Akkerman, directeur van de Natuur en Milieufederatie Noord-Holland
  • 20.05 uur: Op pad met boswachter Jaap Kloosterhuis door het donkere Waddengebied
  • 20.45 uur: De hemel voor een sterrenkundige, met studenten van de RUG
  • 21.15 uur: Afsluiting

Graag zien we jou op 20 maart! Tijdens de uitzending kun je vragen stellen aan de sprekers. De livestream is te volgen op Youtube, Facebook en Twitter. Aanmelden is gratis, je ontvangt dan van ons een reminder! Meld je hier aan!

Aanmelden is niet verplicht. Je vindt de livestream op 20 maart hier:

Meer info vind je hier

Geef een reactie

Copyright Bestemming Noardwest