Foldermarkt 2021

Foldermarkt 2021

Drive through foldermarkt Noardwest op maandag 19 april

Haal het regiomagazine inclusief inlegvel met updates, nieuwe inspiratiekaarten, folders van activiteiten voor je gasten op en/of biedt jouw folders en informatie aan je collega’s aan. Want met elkaar zorgen we voor de ultieme vakantiebeleving van de gasten aan onze prachtige regio. Door vanuit het gastheerschap te laten zien wat wij met z’n allen organiseren en realiseren om het onze bezoekers van heinde en ver naar de zin te maken.

De foldermarkt van Bestemming Noardwest kent dit jaar een andere opzet en wordt een heuse drive through foldermarkt. Op maandag 19 april wordt deze markt bij Loonbedrijf Westra in Franeker gehouden. In verband met de nog steeds geldende COVID 19-maatregelen is het helaas niet het gebruikelijke netwerkmoment, maar wel geheel coronaproof!

Informatie over het hoe en waar aanleveren van folders en hoe de drive through foldermarkt in zijn werk gaat lees je hier Foldermarkt Drive Through 19 april 2021

Geef een reactie

Copyright Bestemming Noardwest