Geef je op voor online kennissessie College Tour ‘Product Innovatie’

Geef je op voor online kennissessie College Tour ‘Product Innovatie’

Wil je vernieuwen? Hoe doe je dat in toerisme? In een tijd waar bijna alles online gaat? En na een lastige periode met beperkingen rondom COVID? Meld je dan aan voor de online kennissessie ‘Product Innovatie’ voor de toeristische sector. De eerste bijeenkomst met als doel om betrokkenen in de toeristische sector inspirerende en leerzame workshops aan te beiden.

De eerste kennissessie vindt plaats op maandag 7 juni van 14.30 tot 16.00 uur. Roger Davids van Merk Fryslân trapt af met aantal innovatieve bedrijfsmodellen en duurzame productontwikkeling. Daarna delen toeristisch-recreatieve ondernemers hun ervaringen over studentprojecten en hoe hen dat heeft geholpen met vernieuwen van hun aanbod. Als laatste schetsen we de mogelijkheden om deel te nemen aan een onderzoek of ontwikkelopdracht met studenten of om kennissessies van ETFI bij te wonen. Er zijn circa 200 studenten van NHL Stenden Hogeschool en MBO Friesland College aanwezig. Meld jij je aan?

Geef je op via dit formulier

Geef een reactie

Copyright Bestemming Noardwest