Toolkit Dag van het Wad

Toolkit Dag van het Wad

foto Marleen Annema

26 juni vieren we tijdens de Dag van het Wad alweer de 12de verjaardag van de bijzondere UNESCO Werelderfgoed status van de Waddenzee. Samen staan we stil bij dit unieke gebied en laten we bezoekers kennismaken met de Waddenzee en brengen we de kwetsbaarheid van dit prachtige gebied onder de aandacht. De Waddenzee heeft deze status gekregen vanwege zijn natuurlijke kracht en dynamiek, omdat het een uniek en gevarieerd gebied is. En omdat het een relatief jong en oorspronkelijk gebied is, is het voor vele trekvogels een belangrijke tussenstop.

Vissit Wadden heeft een toolkit ontwikkeld en hierin vind je beeldmateriaal en voorbeeldteksten voor op social media. Allemaal beschikbaar voor jullie, zodat we met z’n allen de Dag van het Wad meer onder de aandacht kunnen brengen. Daarnaast is binnenkort ook een verjaardagsvideo beschikbaar. We vragen je deze video te bewaren voor 26 juni, zodat we ‘m dan massaal kunnen delen op onze social media kanalen.

Let op! Wanneer je het beeldmateriaal gebruikt, vermeld dan altijd de fotograaf. De naam van de fotograaf is te vinden in de bestandsnaam van de betreffende foto. 

De toolkit met beeld materialen en teksten vind je hier

Geef een reactie

Copyright Bestemming Noardwest