Breng met jouw foto een Hulde aan de Friese Horizon

Breng met jouw foto een Hulde aan de Friese Horizon

In 2021 brengt Friesland een ode aan haar bijzondere landschap. Als onderdeel van dit themajaar zetten dichter des Vaderlands 2019-2020 Tsead Bruinja en kunstenares Claudy Jongstra deze zomer hun eigen expertise in om het Friese landschap in de spotlights te zetten. Naast deze twee kunstenaars wordt iedereen opgeroepen om mee te werken aan een kunstwerk waarmee we als mienskip een Hulde aan de Horizon brengen en zo onze mooie regio op de kaart te zetten!

Hoe? Deel jouw mooiste horizon-foto die je de afgelopen twaalf maanden maakte via www.huldeaandehorizon.nl. Visit Friesland brengt alle foto’s samen en maakt de langste, kleurrijkste en meest diverse horizon die de verbeelding te boven gaat!

Geef een reactie

Copyright Bestemming Noardwest