Knooppuntenlabels verkrijgbaar

Knooppuntenlabels verkrijgbaar

Fietsliefhebbers die er in een vreemde omgeving op uit trekken, doen dit graag met fietsknooppuntenkaarten. Wellicht verstrekken jullie dit soort kaarten ook aan jullie gasten. Handig om de route uit te stippelen, maar minder handig wanneer je deze kaart moet lezen tijdens het fietsen of wandelen. Daar hebben een paar fietsliefhebbers wat op gevonden: een ’knooppunt label’! Een goed beschrijfbaar strookje waarop 18 knooppunten ingevuld kunnen worden, waarna je het label eenvoudig aan fietsstuur, rugzak, wandelstok o.i.d. kunt bevestigen.
Een mooi service artikel dat je bijv. gratis kunt aanbieden aan je gasten.
Kijk voor meer informatie op https://www.printmarkt.eu/knooppunt-labels-altijd-de-juiste-fietsroute-bij-de-hand/

Wanneer er vanuit meerdere ondernemers belangstelling is voor dit product, kunnen we deze als BNW collectief aankopen om zo de kosten te drukken.
Heb je interesse om ze af te nemen via BNW meld je aan via info@bestemmingnoardwest.nl

Geef een reactie

Copyright Bestemming Noardwest