Maandag 25 Oktober Najaar Bijeenkomst BNW

Maandag 25 Oktober Najaar Bijeenkomst BNW

Op maandag 25 oktober houdt Bestemming Noardwest een informatieve netwerkbijeenkomst voor ondernemers in Theater de Koornbeurs in Franeker.
Het definitieve/exacte programma zal binnenkort bekend worden gemaakt maar hieronder alvast een tipje van de sluier.

Wat kun je verwachten tijdens deze bijeenkomst?
De organisatie van Leeuwarden-Fryslân 2018 (de Culturele Hoofdstad van Europa in 2018) brengt in 2022 de eerste editie van de triënnale Arcadia uit. Dit vervolg op LF2018 bestaat uit een 100 dagen durend cultureel programma, met de organisatie aandacht vraagt ​​voor de toekomst van mienskip (maatschappij), landschap en erfgoed. Arcadia 2022 duurt van 7 mei tot en met 7 augustus 2022.
Merk Fryslan en Arcadia lichten het 100 dagen tellende programma toe.

Voor de derde maal is Harlingen een gasthaven voor de Tall Ship races. In 2018 kwamen hier maar liefst 335.000 bezoekers op af. Daarnaast wist Harlingen een wereldrecord neer te zetten door 337 trainees af te vaardigheden. In 2022 zullen tachtig tot honderd Tall Ships deelnemen aan dit maritieme evenement, met duizenden trainees uit meer dan dertig landen. Wat kan dit doel voor jou?
Directeur Lieuwe Krol vertelt u graag meer.

Na al deze inspiratie is er natuurlijk ook tijd om te netwerken onder het genot van een lekkere versnapering.
We hebben plek voor maximaal 100 personen. Alvast aanmelden?

Dat kan met maximaal 2 personen per bedrijf, onder vermelding van de naam van je bedrijf, naam van de personen die willen komen (max 2) en een telefoonnummer. Aanmelden via info@bestemmingnoardwest.nl
LET OP de Koornbeurs werkt met testen voor toegang. Informatie over vind je hier

Geef een reactie

Copyright Bestemming Noardwest