TCF organiseert College Tour Toekomstbestendig Toerisme in Friesland

TCF organiseert College Tour Toekomstbestendig Toerisme in Friesland

Ben je op zoek naar ideeën over wat je binnen de toeristische sector met duurzaamheid kunt doen? Laat je dan inspireren tijdens de college tour van 8 november.

Tijdens deze college tour delen we kennis en ideeën vanuit verschillende perspectieven over duurzaamheid en voorbeelden over hoe duurzaamheid toegepast kan worden binnen de toeristische sector. Linda Smit gaat als gastspreker haar kennis over duurzaamheid delen vanuit haar organisatie Basecampus. Studenten van het Friesland college en de Tourism Management opleiding van NHL Stenden hogeschool delen daarnaast uitkomsten van projecten waarbij duurzaamheid een belangrijke rol hebben gespeeld.

Geef een reactie

Copyright Bestemming Noardwest