Ansichtkaarten gratis verkrijgbaar

Ansichtkaarten gratis verkrijgbaar

Vier inspirerende ansichtkaarten zijn er gemaakt om uit te delen aan jullie gasten. Deze kaarten hebben allemaal een QR-code en verwijzen naar de verschillende themapagina´s op de website www.oudezee.nl. Zo zijn de ondernemers en hun activiteiten nog beter zichtbaar. Bovendien kunnen de gasten de kaarten opsturen naar vrienden en bekenden en worden zo ambassadeur van Noardwest.

Interesse in de ansichtkaarten?
Heb je interesse om de kaarten in je bedrijf neer te leggen en uit te delen? Je kunt ze gratis – op afspraak – ophalen bij Tourist Info Harlingen aan de Grote Bredeplaats 12 in Harlingen. Stuur van tevoren een mailtje naar info@bestemmingnoardwest.nl en wij zorgen dat ze voor je klaar liggen.
Naast de vier ansichtkaarten die nu al klaar zijn, wordt er overigens nog een aantal aan de serie toegevoegd. Onder andere ´Blokje Om´, waardoor bezoekers worden geïnspireerd om de regio beter te leren kennen.

We houden jullie op de hoogte!

Geef een reactie

Copyright Bestemming Noardwest