SUBSIDIE DIGITALISERING FRYSLÂN 2022

SUBSIDIE DIGITALISERING FRYSLÂN 2022

Op 11 januari 2022 gaat de subsidie Digitalisering Fryslân 2022 open. Deze subsidie is bedoeld voor ondernemers, verenigingen, stichtingen en kennisinstellingen. Dit is een provinciale subsidie uit het tweede Corona herstelpakket ‘No & Moarn’.

Gedeputeerde Friso Douwstra is blij met deze ontwikkelingen: “In deze uitdagende tijd zijn we blij dat we steun kunnen blijven bieden aan winkelgebieden en aan verdere digitalisering van verschillende organisaties.”

Subsidie voor digitalisering

Versterk met deze subsidie het digitale bereik en de weerbaarheid van je bedrijf of organisatie. De hoogte van de subsidie bedraagt 50% van de in aanmerking komende kosten exclusief btw, en een maximum te verstrekken bedrag van € 3.000,-. De subsidie kan worden aangevraagd voor een of meer van de volgende activiteiten:

  • de afname of aanschaf van nieuwe producten, processen of diensten bij een externe digitale leverancier;
  • de verbetering van bestaande producten, diensten of processen door toepassing van digitalisering door een externe digitale leverancier;
  • de uitvoering van een scan voor cybersecurity ter versterking van je digitale weerbaarheid.

Geef een reactie

Copyright Bestemming Noardwest