<strong>Bekijk de livestream van het Frysk Toerisme Kongres 2022 terug</strong>

Bekijk de livestream van het Frysk Toerisme Kongres 2022 terug

Gisteren, op Valentijnsdag, ging het online Frysk Toerisme Kongres van start. In een talkshowsetting onder leiding van dagvoorzitter Marijke Roskam met Roger Davids aan haar zijde bloeide de liefde voor Fryslân opnieuw op. Verschillende sectoren gaven elkaar het ja-woord of moesten nog even onderhandelen over de bruidsschat. Het belangrijkste was dat we gezamenlijk naar een gezonde toekomst keken voor toerisme in Fryslân!

Uitzending gemist?

Liefde gaat niet altijd over rozen, dat bleek helaas ook gisteren weer. Hoewel alles meermaals getest was, bleek het begin van de livestream toch niet goed ontvangen te zijn door iedereen. Dat vinden we natuurlijk uiterst vervelend. Via onderstaande linkjes zijn de beginvideo’s en de gehele uitzending terug te kijken.

Geef een reactie

Copyright Bestemming Noardwest