Nacht van de Nacht. Haak jij aan?

Nacht van de Nacht. Haak jij aan?

at:                     Start van de Nacht

Wanneer:            16 mei 2022
Waar:                   Theater de Koornbeurs, Franeker

Hoelaat:              19:30-21:00

Voor wie:            Cultuur beoefenaars, horeca en andere nachtdieren die willen samenwerken

Van het dineren bij kaarslicht, geblinddoekt door een museum of sterrenkijken op het donkerste plek van Waadhoeke: Zwarte Haan. Afgelopen jaar hebben we mogen proeven aan de Nacht van de Nacht en wat ons betreft smaakt het naar meer.

Het thema en concept nodigt uit om in onze gemeente alle inwoners een nachtelijke ervaring mee te geven. We willen samenwerken en verbinden zodat bezoekers een avondvullend programma kunnen meemaken. Daarom willen we jullie, uitnodigen op 16 mei om 19.30 uur in de Theater de Koornbeurs in Franeker. Als je al een programma hebt, of als je wilt aansluiten, of met ideeën voor de Nacht van de Nacht rondloopt: kom dan naar deze bijeenkomst!

Gezamenlijk willen we de ideeën en programma’s die aansluiten op het Thema Nacht van de Nacht inzichtelijk maken en afstemmen. De beleving van de bezoeker op de nacht in Waadhoeke staat centraal. Na deze bijeenkomst wordt er in juni een vervolg bijeenkomst georganiseerd zodat we tijdig onze informatie en uitingen naar de buitenwereld kunnen presenteren.

Stuur deze uitnodiging gerust door naar de horeca, donkerte locaties en culturele groepen (toneel, muziek, koren e.d.) die geïnteresseerd zouden kunnen zijn.

Meld je vóór 14 mei 00:00 aan via r.vromans@seewyn.nl. Vertel waarvan je bent, met wie je komt en je/jullie contactgegevens.

Graag tot dan!

Titia Huisman, Manon Borst, Adrie Warmenhoven, Berni Dijkerman & Roose Vromans

Geef een reactie

Copyright Bestemming Noardwest