Widgets in de maak

Widgets in de maak

Wil je graag een activiteitenkalender op je eigen website met daarop de belangrijkste evenementen in jouw regio maar zie je er tegenop om dat bij te moeten gaan houden? Of wil je graag de fietsroutes die wij op oudezee.nl hebben staan tonen op je site, maar ben je bang dat de informatie te snel veroudert? Daar hebben we nu een oplossing voor! Widgets! Met een widget op je site wordt automatisch relevante informatie van onze site weergegeven op jouw site, zonder dat jij daar verder naar om hoeft te kijken. Wij houden immers de evenementenkalender al bij, en geven wijzigingen in routes door.

Binnenkort zullen de eerste widgets beschikbaar komen. Dit gaat in eerste instantie om widgets met activiteiten in heel Noardwest Fryslân, wandelroutes in heel Noardwest Fryslân en fietsroutes in heel Noardwest Fryslân. In een later stadium zullen wij meer widgets aanbieden, zoals bijvoorbeeld een widget met evenementen per gemeente. Heb je belangstelling voor widgets op je website? Laat het ons weten en vertel er ook bij of je zelf wensen hebt wat betreft bijvoorbeeld locatie, dan sturen we je zo snel mogelijk de benodigde informatie! (Hieronder zie je in de afbeelding hoe een widget op je website eruit kan komen te zien. Voorbeeld van een widget van Waterland van Friesland)

Geef een reactie

Copyright Bestemming Noardwest