Friso Theater komt vlakbij opstapplaats van de Elfstedentocht

Friso Theater komt vlakbij opstapplaats van de Elfstedentocht

Goed nieuws! In samenwerking met Friso Bouwgroep en de gemeente Leeuwarden hebben we een nieuwe locatie gevonden het theater voor Musical De Tocht. Het Friso Theater zal gebouwd worden op de Zwette. Vlak bij de opstapplaats van de echte Elfstedentocht!

De nieuwe locatie brengt een aantal belangrijke voordelen met zich mee. Het Friso Theater is straks eenvoudig te bereiken via de rondweg van Leeuwarden en er is meer dan genoeg parkeergelegenheid. Daarnaast kan voor de stroomvoorziening rechtstreeks gebruik worden gemaakt van twee bestaande windmolens op het terrein. Hiermee wordt onze doelstelling om de Musical De Tocht zo duurzaam mogelijk te produceren voor een belangrijk deel waargemaakt.

De komende weken zullen we samen met Friso Bouwgroep de plannen verder uitwerken en in oktober zal de eerste paal van het Friso Theater de grond in gaan!

Stichting Bestemming Noardwest

Geef een reactie

Copyright Bestemming Noardwest