Prijsvraag Fryske Pleats!

Prijsvraag Fryske Pleats!

Steeds meer historische boerderijen verliezen hun agrarische functie, komen leeg te staan of raken verwaarloosd. Slecht voor de leefbaarheid op het platteland. Herbestemming is een goede oplossing, maar vaak duur. Dat geldt zeker voor het herstel van daken. In Noardwest wordt daarom door de provincie Fryslân de prijsvraag Nije fitaliteit troch alde pleatsen georganiseerd. De tien beste herbestemmingen van een monumentale of karakteristieke boerderij kunnen in aanmerking komen voor prijzen tot 25.000 euro voor herstel van het dak.

Voor meer informatie over de prijsvraag en de voorwaarden:

https://www.fryslan.frl/prijsvraag-herbestemming-boerderijen-noordwest-fryslan-0?origin=/prijsvraagfryskepleats

Stichting Bestemming Noardwest

Geef een reactie

Copyright Bestemming Noardwest