Nieuws uit de gastvrijheidssector: promotie campertoerisme!

Nieuws uit de gastvrijheidssector: promotie campertoerisme!

In de beleidsnota Gastvrij Fryslân 2028 zijn zeven opgaven opgenomen. Een daarvan is Slimme Groei, die zich onder andere bezighoudt met de jaarrond verspreiding van toeristen over de hele provincie. Vanuit deze opgave ontstond de wens om duidelijker te maken dat Fryslân een hele aantrekkelijke provincie is voor campertoeristen. Recreatieschap Marrekrite heeft dat samen met Merk Fryslân opgepakt en de provincie betaalt mee aan dit project.

Nieuwe landingspagina met mooie foto’s. Jouw bedrijf mag er ook bij staan
Bestemming Noardwest heeft een landingspagina voor campertoerisme aangemaakt op oudezee.nl.

Merk Fryslân heeft inmiddels ook een nieuwe landingspagina voor campertoerisme gemaakt. Het is nog werk in uitvoering, maar de eerste opzet staat. Wil jij hier ook op staan? Vink dat dan aan in het ODP. Uiteraard hebben we goede foto’s nodig, zodat potentiële bezoekers letterlijk en figuurlijk een goed beeld krijgen van wat je te bieden hebt. Heb je die niet? Neem dan contact op met Wendy Tromp van de Marrekrite: W.Tromp@Marrekrite.frl. Zij inventariseert wie er mogelijk gebruik wil maken van een fotograaf, tegen een gereduceerd tarief, want vanuit het werkbudget campertoerisme doet de Marrekrite een bijdrage in de kosten.

Wil je algemene foto’s gebruiken voor je eigen promotiemateriaal?
Vraag een inlogcode aan voor de beeldbank van Merk Fryslân en dan kun je de beelden die daar staan gebruiken. Het zijn mooie nieuwe zomerfoto’s van campertoerisme. Fotoshoots voor de andere seizoenen staan al in de planning.

Stichting Bestemming Noardwest

Geef een reactie

Copyright Bestemming Noardwest