Restaurant Lokaal op Hatsum lid van Eurotoques

Restaurant Lokaal op Hatsum lid van Eurotoques

Op woensdag 26 oktober vond de feestelijke inauguratie plaats van Lokaal op Hatsum tot Euro-Toques Nederland.

Euro-Toques Nederland is een vereniging van restaurants en daaraan gelieerde (onderwijs en catering) instellingen die voorstander zijn van gezonde, ambachtelijk bereide voeding met natuurzuivere producten van goede kwaliteit en zonder kunstmatige additieven. Euro-Toques Nederland is aangesloten bij Euro-Toques Internationaal (opgericht door Paul Bocuse*** en Pierre Romeyer***) en heeft als enige restaurantorganisatie in Nederland een zetel in het European Food Forum. Onze leden staan voor diversiteit van producten die gevarieerd smaken. Om milieubelastende foodmiles te beperken werken zij graag met seizoens- en streekproducten. Hiermee ondersteunen zij tevens plaatselijke producenten. Euro-Toques Nederland restaurants zijn zich bewust van onnodige voedselverspilling en zullen dat dan ook zoveel mogelijk tegengaan. Zij gaan duurzaam om met energie en staan voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. De eerlijke keuken van Euro-Toques leden is voor de consument een waarborg van kwaliteit! Niet voor niets is de vereniging ten tijde van Corona gegroeid en zien wij een aanwas van jonge talentvolle ambitieuze chefs.

Wij zijn dan ook blij u te kunnen melden dat Lokaal op Hatsum in Dronrijp met Corné van de Erve door de strenge selectieprocedure is gekomen wat betekent dat zij met trots het Euro-Toques Nederland logo mogen dragen.

Stichting Bestemming Noardwest

Geef een reactie

Copyright Bestemming Noardwest