Geslaagde najaarsbijeenkomst

Geslaagde najaarsbijeenkomst

De najaarsbijeenkomst “Kom van die terp af!”….een fantastische avond! Met een geweldige opkomst van toeristische ondernemers uit onze regio Noardwest Fryslân, o.l.v. Roelof Lousma. Met een vrijwilliger van het jaar, Bonne de Vries, organisaties/ondernemers die binnen twee minuten hun verhaal konden vertellen, en wat specifiek opviel, veel met name jonge mensen!! De eerste verbindingen zijn al gelegd, hoe mooi is dat. Onze regio LEEFT!!!
Onze dank gaat uit naar de studenten van Toerisme Collectief Friesland voor hun enorme inzet en betrokkenheid. Ook een woord van dank aan Jantina van De 2 Gemeenten voor de gastvrijheid! De avond gemist maar wel nieuwsgierig naar de pitches? Lees hier het hele verslag

Stichting Bestemming Noardwest

Geef een reactie

Copyright Bestemming Noardwest