NIEUWE AMBASSADEUR & REGIOAANJAGER BESTEMMING NOARDWEST

NIEUWE AMBASSADEUR & REGIOAANJAGER BESTEMMING NOARDWEST


Geslaagd folderfestival
Wat een avond! Met zo’n 120 ondernemers en stakeholders uit de Recreatie en Toerisme sector een overweldigende opkomst!
De zaal van Camping Zeehoeve in Harlingen bruiste van energie, er werden mooie gesprekken gevoerd en contacten gelegd.
De vele meegenomen flyers werden rijkelijk gewisseld en ook hier kwamen mooie ideeën naar voren.
Nieuwe regioaanjager
Wietske Boonstra heeft haar functie als regioaanjager ingeruild voor die van backoffice medewerker. Zij gaat zich volledig richten op het bijhouden van de websites en de socials. Voorzitter Corné van de Erve gaf haar als blijk van waardering een prachtig bos bloemen.
Daarna werd het tijd voor de nieuwe regioaanjager. Nynke Dijk stelde zichzelf voor door middel van een kort filmpje. Ze is naast ondernemer ook werkzaam als BABS in de gemeente Harlingen.
Nynke loopt over van ideeën om de recreant/toerist naar Noardwest-Fryslân te halen en te faciliteren. Waarbij uiteraard de eigen inwoner niet vergeten wordt.

De Tocht
Foppe van der Veen heeft op inspirerende wijze verteld over ‘De Tocht’. Na ruim 25 jaar wachten is het eindelijk zover! Musical ‘De Tocht’ laat de magie van De Elfstedentocht tot leven komen. En hoe!!

Interactief proces
Elizabeth Pilat nam de zaal mee in een interactief proces waarbij de ondernemers feedback konden geven, zichzelf konden aanmelden voor een interview of het aanschuiven bij een klankbordgroep. Aan enthousiasme geen gebrek!

Ambassadeur Noardwest-Fryslân
En dan was er nog de kennisquiz Noardwest-Fryslân. Een quiz over het gebied in 30 vragen. En dat allemaal om als beste uit de bus te komen en de prachtige wisselbeker ‘ambassadeur van Noardwest-Fryslân 2023’ in ontvangst te mogen nemen.
Er werd dan ook fanatiek meegedaan.
Jogiena Sietsema van Bed & Brochje Sietsema uit Marsum was de winnaar en mag zich een heel jaar lang Beste Ambassadeur van Noardwest-Fryslân noemen.
En prachtige avond, waar ook de Fryske rapper Raptiel, bekend van TIKTOK, een kort optreden had.
De organisatie lag in handen van Toeristisch Platform Stichting Bestemming Noardwest, samen met de studenten van Toeristisch Collectief Fryslân.

Stichting Bestemming Noardwest

Geef een reactie

Copyright Bestemming Noardwest