Huis-aan-huis krant ‘Ontdek Noardwest Fryslân’ als inspiratiebron

Om inwoners van de regio én bezoekers te inspireren Noardwest Fryslân (beter) te leren kennen, brengt regiomarketing organisatie Stichting Bestemming Noardwest begin juni een huis-aan-huis inspiratiekrant uit. Door het delen van routes, evenementen, bezienswaardigheden, cultuur, natuur, leuke adressen voor shoppen, eten, drinken en overnachten laat BNW in ‘Ontdek Noardwest Fryslân’ zien wat de regio allemaal te bieden heeft. En dat is veel meer dan menig inwoner van de regio – en in het verlengde daarvan de bezoekers van ‘buiten’ – zich realiseert.

Door de bijzondere verhalen van de regio op het gebied van genieten, doen, beleven en proeven te vertellen, wordt iedereen uitgenodigd het ultieme vakantiegevoel in Noardwest te beleven. De ervaring is dat het beter leren kennen van de (eigen) regio ertoe leidt dat mensen meer genieten van de  bijzonderheden van de streek. Door het aanbieden van thematische fiets- en wandelroutes worden inwoners en toeristen bovendien van harte uitgenodigd om er actief op uit te trekken en te ervaren wat het gevarieerde Noardwest Fryslân allemaal ´in de aanbieding´ heeft. Van rust- en ruimtezoekers tot sportievelingen en van cultuurliefhebbers tot levensgenieters.

De inspiratiekrant wordt uitgegeven in samenwerking met Ying Media uit Sneek, een uitgeverij die is gespecialiseerd in het maken van toeristische kranten en dergelijke. De inspiratiekrant wordt huis-aan-huis bezorgd in Noardwest Fryslân en ligt daarnaast bij VVV’s en TIP’s in de regio. Binnenkort start het team van Ying Media met de acquisitie voor de krant en worden ondernemers benaderd om te adverteren in de inspiratiekrant.

Meer informatie over de inspiratiekrant ‘Ontdek Noardwest Fryslân’ alsook de mediakaart met adresgegevens van Ying Media vind je hier

Stichting Bestemming Noardwest